Moliner: "Si entro a la presó que sigui passat Sant Jordi, que he de signar llibres"

Vox ha denunciat Empar Moliner després que l'escriptora cremés una Constitució espanyola al programa 'Els matins'

La formació Vox, encapçalada per Santiago Abascal, ha denunciat, aquest dimecres 13 d'abril, l'escriptora Empar Moliner per haver cremat una Constitució espanyola durant el programa 'Els matins', emès el dimarts 12.

Vox ha presentat dues denúncies, una dirigida a la Fiscalia Provincial i una altra dirigida al Jutjat d'Instrucció, tots dos de Barcelona. A més, la formació considera que aquests fets podrien rebre una condemna de fins a 4 anys de presó.

En aquest cas, Empar Moliner ha destacat en declaracions al TOT que "el més important de tot això és que ha servit perquè es pugui parlar de la llei de la pobresa energètica. Hem d'aprofitar aquest incendi perquè els polítics favorables a la Constitució parlin d'aquesta llei".

Moliner, que es mostra tranquil·la, ha volgut recordar a Vox que "TV3 no em pot cessar, jo sóc autònoma, i als autònoms no se'ls cessa. Com a molt, em poden dir que no torni".

 

Amb un toc d'humor, l'escriptora, que acaba de presentar el seu nou llibre Tot això ho faig perquè tinc molta por, ha demanat que "si he d'entrar a la presó que sigui després de Sant Jordi, que he de signar llibres. Tot i això, doncs res, si entro abans, doncs que facin una cua disciplinada, no portin objectes punxants i em portin un entrepà de llima".

 

Pel que fa a les denúncies, el TOT s'ha posat en contacte amb TV3, qui ha afirmat que, a hores d'ara encara no se sap si han estat admeses a tràmit o no. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem