Molt ritme concentrat aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana amb molta música i cultura

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Música en directe

El cicle de música sacra del Monestir ja ha començat. FOTO: Lali Puig

La música serà el plat fort d'aquest cap de setmana amb diferents propostes per a tots els gustos.

Divendres a les 21.00 hores Chucho Valdés presenta 'En familia' al Teatre-Auditori. Si a més de gaudir del concert voleu escoltar-lo una mica més a les 19.00 hores fa una xerrada prèvia al Cafè Auditori. L'entrada és lliure!

Una altra opció és el concert d'ARSinNOVA Cor de Cambra a l'Església del Monestir, també divendres a les 21.00 hores. Aquest concert forma part del 4t cicle de música sacra coral.

Canviant una mica l'estil musical, ja dissabte a les 12.30 hores, podeu degustar un vermut tot escoltant jazz amb 'We are in it' a El Siglo.

Ja més tard, a les 23.30 hores, us proposen un concert tribut a Creedence Clearwater Revival, una de les millors bandes d'Estats Units de finals dels anys seixanta,  amb 'Willy & The Poorboys' al Cafè Belgrado.

Art

Cada setmana s'inauguren noves exposicions a Sant Cugat.  FOTO: Lali Puig

El món artístic a Sant Cugat és molt actiu i sempre hi ha coses a fer.

Dissabte, a les 14.00 hores, us proposen la inauguració de l'exposició 'Ne travaillez jamais' a l'ADN Platform. Un projecte d'art contemporani realitzat per diferents artistes.

Diumenge, a les 13.00 hores, proposen 'Inaugurar un moble' a La Puntual. Aquesta galeria acollirà un moble, que canviarà de forma periòdica, dissenyat i produït pels artistes Eulàlia Rovira i Adrian Schindler.

Més propostes

Si us lleveu d'hora i amb energia, l'Ajuntament i el Club Muntanyenc us proposen una passejada per les fonts de Collserola durant el matí de diumenge. La sortida serà a les 09.00 hores des de davant de l'Ajuntament.

Us agradaria cantar Quintos? Si sou dones és la vostra oportunitat. Dissabte, a les 18.00 hores, comencen els tallers gratuïts per poder cantar com una bona cotorra aquest Nadal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem