Mor Jordi Cufí, expresident de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix

Jordi Cufí va ser president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix durant 26 anys

Jordi Cufí, expresident de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, va morir el passat 2 de gener als 77 anys d'edat. Cufí va presidir l'associació valldoreixenca durant 26 anys, entre el 1991 i el 2017. Era arquitecte i aparellador.

 

Antoni Zamora, actual president de l'Associació i amic de Cufí, destaca d'ell que era una "excel·lent persona" i molt conegut a la vila. "Estava molt arrelat a Valldoreix. Va néixer a Figueres, però de jovenet va venir aquí amb els seus pare", recorda. Els 26 anys al capdavant de l'entitat, apunta, demostren el seu compromís i implicació.

"Va revifar l'associació i va lluitar molt per fer millores a Valldoreix", afegeix Zamora. En aquest sentit, recalca que durant el seu mandat va impulsar noves activitats de la Festa Major, com la mostra d'art, la passejada en bici per Collserola, els concursos de tir amb arc o pujades en globus. També va revifar l'Aplec de la Salut amb el concurs de paelles i de bitlles.

El 2019, l'Associació de Propietaris de Valldoreix va homenatjar Jordi Cufí i la resta d'expresidents en un acte institucional pel centenari de l'Associacio de Propietaris. "Els representants polítics de l’EMD, en nom de tots els veïns i veïnes de la vila, ens afegim al dolor de la seva família i amics", ha expressat a través de les xarxes socials.

 
Comentaris

Destaquem