Mor Jordi Piella, tinent alcalde de l'Ajuntament en el primer mandat de Joan Aymerich

Economista de professió, Piella va ser tinent alcalde d'Economia i Hisenda entre el 1987 i el 1991

Jordi Piella, qui fou tinent alcalde d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Sant Cugat en el primer mandat de Joan Aymerich (1987-1991), ha mort la matinada del dissabte 3 de juny als 71 anys. Economista de professió, Piella va ser un dels pilars de la creació de Promusa juntament amb l'exalcalde, Joan Aymerich, i l'extinent alcalde d'Urbanisme, Àngel Llacera, i va ser soci director Laudem Partners, una assessoria financera.

L'exalcalde, Joan Aymerich, ha lloat la figura de Jordi Piella: "Era una persona molt coneixedora del seu ofici i molt professional, involucrat en el programa municipal que teníem nosaltres. A més, va ser un dels pilars de Promusa, que va donar lloc a la construcció de molts pisos per a la gent jove de Sant Cugat. Quan vam entrar a l'Ajuntament, vam heretar un dèficit important i Piella va saber quadrar comptes i sortir del forat". La vetlla serà al Tanatori de Les Corts, el diumenge 4 de juny de 15h a 21h i el dilluns 5 de junys de 9h a 13h, mentre que la cerimònia de comiat serà en el mateix Tanatori de Les Corts, el dilluns 5 de juny a les 13h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem