Mor Maya Recio, fundadora del projecte 'Maya's Illusion: Decorem el càncer'

La santcugatenca va venir a viure a la ciutat per rebre un millor tractament pel càncer que patia

El 8 de març i després d'anys lluitant contra el càncer, va morir la santcugatenca Maya Recio. Després d'un mal pronòstic a Anglaterra, on vivia amb el seu marit i els seus dos fills, va decidir venir sola a viure a Sant Cugat, on els metges de la Mútua de Terrassa van plantejar-li opcions més esperançadores. Les hores que va passar rebent el tractament de quimioteràpia a una sala buida i blanca van encendre una espurna en ella: un projecte que consistiria en decorar i donar vida als espais de tractament del càncer. I així va néixer l'entitat Maya's Illusion: Decorem el càncer.

Des de Maya’s Illusion han fet un comunicat per anunciar el seu traspàs: "Després de la llarga afectació de càncer que la va portar a crear Maya’s Illusion, ha pogut veure, en un curt espai de temps, com es feien realitat dos grans projectes solidaris com han estat la decoració de les sales de quimioteràpia de l’Hospital Mútua de Terrassa i de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova a Lleida. Des de Maya’s Illusion volem destacar i transmetre els valors que van empènyer a Maya Recio a assolir la seva missió i que trobarem a faltar: Il·lusió, Empatia, Generositat, Compromís, Excel·lència".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem