Mor Pablo Olivera, tècnic del Casal de Mira-sol

S'ha iniciat una campanya per recollir fons per fer front al cost del funeral i poder reunir la família

Pablo Olivera, tècnic de Gestió Cultural a Sant Cugat del Vallès, i responsable tècnic del Casal de Mira-sol, moria de manera sobtada la matinada de l'1 de gener a l'edat de 43 anys. Olivera feia més de deu anys que treballava com a tècnic al teatre de Mira-sol, des d'on Anna Fe, en nom dels seus companys, n'ha destacat el seu paper com a "referent del teatre i company excel·lent".

 

Olivera, pare de dos fills, era nascut a Argentina, on resideix la seva família. Una situació que ha portat els seus companys i amics a iniciar una campanya per recaptar fons amb l'objectiu que la família pugui fer front a les despeses del funeral, i puguin venir fins a Sant Cugat.

 

L'objectiu de la campanya, iniciada aquest mateix divendres, 3 de gener, era aconseguir els 5.000 euros del cost del funeral. En 24 hores, s'han superat els 11.000 euros. Una fita que posa de manifest com Olivera era una persona estimada, i com de "solidària és la gent de Sant Cugat", subratlla Fe. "Els seus companys, familiars i amics volem agrair la resposta dels santcugatencs i santcugatenques, perquè entre tots ho hem fet possible", remarca.

Ara, s'espera que la setmana vinent la família pugui viatjar ja fins a la ciutat i es pugui fer el funeral per Pablo Olivera. Mentrestant, els seus companys i amics estan preparant un homenatge a Olivera que se celebrarà al Teatre de Mira-sol en una data encara per concretar.

 
 
Comentaris

Destaquem