Mor la protagonista santcugatenca de l'anunci 'Vuelve a casa por Navidad'

La marca El Almendro es va fer famosa per aquesta campanya que va arrencar els anys 80

El 22 de juliol va morir Mayte Esplá, l'actriu protagonista el famós anunci Vuelve a casa por Navidad de El Almendro. La santcugatenca va morir als 85 anys després d'haver protagonitzat diverses campanyes d'altres marques.

Cristina Palau, filla de la protagonista, explica que, un cop havien crescut els seus sis fills, Esplá va trobar el hobby de la interpretació. "Feia molts càstings amb les amigues i va fer anuncis d'assegurances, d'Avecrem...", detalla. "Li va sortir la vena artística. A ella això l'omplia".

El Almendro va arribar a milers de cases amb aquesta campanya des dels anys 80 i una d'aquestes edicions la va protagonitzar Esplá. "La reconeixien pel carrer. Era 'la senyora de l'anunci'", recorda la seva filla. "Els meus pares van viure gairebé 20 anys a la plaça dels Quatre Cantons i eren molt estimats i coneguts". De fet, Mayte Esplá també formava part de l'Associació Parkinson Sant Cugat, perquè el seu marit, Quique Palau, patia la malaltia.

I la vena artística ve de família: Mayte Esplá és l'àvia de la cantant Martina Burón, que va guanyar el 2022 el concurs televisiu Objectiu Paki de La Xarxa.

Més info: Burón: "Guanyar 'Objectiu Paki' ha estat un reconeixement important a la meva feina"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem