Mor un motorista en un accident a Sant Cugat

L'accident es produïa la nit de dissabte, 21 d'abril

Un motorista ha mort aquest dissabte, 21 d'abril, a la carretera C-1413, al terme municipal de Sant Cugat del Vallès. Per causes que encara es desconeixen, han impactat una moto i un camió al punt quilomètric 5,5 d'aquesta via, tal com avançava TOT Rubí.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 20.27 hores. Com a conseqüència del xoc, va morir el conductor de la motocicleta. Es tracta d'un home de 43 anys, F.G.A., de nacionalitat espanyola i veí del Papiol.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. La carretera va estar tallada en ambdós sentits de la marxa fins passades la una de la matinada.



El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 
Comentaris

Destaquem