Mor Vittorio Giordano, qui va ser propietari del Piccola cucina de la Floresta

Giordano va dirigir durant 10 anys el conegut restaurant florestà, amb el qual es va vincular molt al barri

Vittorio Giordano, qui va ser propietari del restaurant italià Piccola cucina de la Floresta moria el passat 17 de juliol. Giordano va tancar el restaurant el mes d'abril d'aquest any, després de dirigir-lo durant 10: "Ell sempre deia que amb 4 taules i un garatge va aconseguir ser el primer o segon restaurant de Sant Cugat. Donava menjar senzill i de molta qualitat", explica la seva parella al TOT Sant Cugat, que afegeix que "el restaurant era ell".

Giordano va iniciar el projecte de Piccola cucina "per casualitat", després de topar-se amb el local exercint la seva anterior feina de comercial de productes de menjar italià. Un projecte que va començar amb la idea de fer menjar per a les persones del voltant, i es va convertir en un restaurant de referència tant al barri com a Sant Cugat: "La gent que venia a menjar marxava sent amiga", explica la parella de Giordano.

 
Comentaris

Destaquem