Els Mossos detenen 2 individus a Les Planes després d'una persecució amb el cotxe

Els 2 homes, amb multiplicitat d'incidents, van abandonar el vehicle i es van amagar en una zona boscosa de Les Planes

Els Mossos d'Esquadra van detenir 2 persones a Les Planes, després que aquests decidissin no aturar-se amb el seu vehicle en un control policial a l'Ametlla del Vallès i es fuguessin, la nit del dijous 4 de març, passat el toc de queda. Amb això, després d'una persecució, els Mossos van poder detenir als 2 homes en una zona boscosa de Les Planes.

Els acusats van abandonar el vehicle a la carretera de Vallvidrera a Sant Cugat (BV-1462) i es van internar a la zona boscosa de Les Planes. És per això, que els Mossos van utilitzar el seu helicòpter amb càmeres tèrmiques (ideal per zones de difícil accés o per recerques de nit), gràcies al qual van poder detenir als 2 individus, tal com mostra en el seu Twitter Anna Punsí, de SER Catalunya:

 


Amb tot, no es va trobar res incriminatori en el vehicle ni als individus, però hi ha oberta una investigació, ja que els 2 detinguts compten amb multiplicitat d'incidents, tal com han confimat els Mossos d'Esquadra al TOT Sant Cugat. De moment, se'ls acusa de desobediència i conducció temerària.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem