Els Mossos entreguen 30 kg d'aliments robats, trobats a Sant Cugat, a Càritas

Els aliments provenien de dos robatoris, un en un supermercat de Cubelles i l'altre, una troballa dels Mossos a l'AP-7, a l'altura de Sant Cugat

El cos de Mossos d'Esquadra ha entregat 30 kg d'aliments que havien estat robats, a Càritas. Cal destacar que aquests aliments, tot i que no havien estat robats a Sant Cugat, sí que s'havien interceptat al municipi. Així, provenen del que es va trobar en el marc de la detenció d'uns individus que havien robat en un establiment de la localitat de Cubelles -part del gènere va ser retornat a l'establiment i l'altra part ha anat a parar a Càritas-, i d'una troballa dels Mossos a l'AP-7, el 14 d'octubre, a l'altura de Sant Cugat, quan van topar-se amb una furgoneta aturada i sense conductor, plena d'aliments. Posteriorment van trobar-se amb el conductor del vehicle caminant per la via, qui va dir no ser-ne el propietari, però en duia les claus.

 

Amb tot, doncs, els 30 kg d'aliments que havien estat robats han estat entregats a Càritas, que els utilitzarà per ajudar a persones vulnerables.

 
 
 
Comentaris

Destaquem