Els Mossos d'Esquadra busquen un presumpte assassí pel Parc de Collserola

Els fets han tingut lloc la nit del 8 d'abril al club de tir Precisió Granollers a Canovelles

Els Mossos d'Esquadra han estat buscant un fugitiu pel Parc de Collserola després que matés a un home al club de tir Precisió Granollers a Canovelles. Segons actualitzacions d'última hora, els Mossos han confirmat que l'agressor ha estat detingut a Múrcia per la Policia Nacional, aquest 9 d'abril al matí.

Els fets han tingut lloc la nit d'aquest 8 d'abril i el presumpte assassí ha disparat cinc vegades a la víctima per l'esquena. Els Mossos van identificar a l'agressor i van iniciar una búsqueda en helicòpter pels voltants de Collserola. Es tracta d'un jove militar que freqüentava el local de tir.

Els agents de policia van presentar-se al lloc dels fets després de rebre un avís per tiroteig sobre les 19:30 h. En arribar, van poder localitzar a l'home ferit, però tot i els Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques i els seus intents per reanimar-lo, finalment va morir. Actualment la Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets i localitzar el presumpte autor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem