Música en directe i activitats infantils obertes a tothom a la festa d'Sprint Idiomes

La celebració es farà aquest dissabte, 21 d'abril a la plaça dels Quatre Cantons

Si no tens plans per aquest dissabte, 21 d'abril. T'en proposem un de totalment gratuït en el que podràs escoltar un concert dels Beatles de Sant Cugat, participar en una batucada, en unes tandes de conversa en anglès, degustar un gran pastí.... tot això per commemorar els 45 anys de Sprint Idiomes el 21 d'abril, a la plaça dels Quatre Cantons.

La festa, oberta a tothom, s'iniciarà a les 17.30 hores a la plaça d'Octavià, i s'allargarà fins al vespre. La plaça on s'ubica el Monestir serà l'encarregada de donar el tret de sortida de la celebració amb la cercavila a ritme de batucada dels "A batida do tambor". Una vegada la rua arribi a la plaça Quatre Cantons, lloc on s'ubica Sprint Idiomes, la primera escola d'idiomes de Sant Cugat, s'iniciaran les activitats. 

El pregó de festa serà la primera activitat dels Quatre Cantons seguit de la bufada d'espelmes del pastís, que es compartirà entre els participants, i el concert dels Beatles de Sant Cugat, "Els Escarabats", que animaran a ballar, mentre els més petits es pinten la cara.

La música s'alternarà amb les tandes de conversa en anglès amb els professors de Sprint Idiomes i l'exposició fotogràfica dels 45 anys, dins de l'escola i en la que els antics alumnes es podran buscar.

El grup Beatles de Sant Cugat, "Els Escarabats" FOTO: Cedida

Com i quan es va fundar Sprint Idiomes?

L'Sprint està davant la plaça dels Quatre Cantons FOTO: Arxiu

Montserrat Obiols va arribar a Sant Cugat l'any 1971 i juntament amb el seu marit Alphonsus van Campen van fundar Sprint Idiomes el 1973. Obiols va dirigir la primera escola d'idiomes que hi va haver a la ciutat fins a l'any 2007, quan va agafar el seu relleu l'actual director del centre, Jordi van Campen.

La necessitat de crear l'escola d'idiomes va néixer, segons la mateixa fundadora, perquè a ella i al seu marit "ens va semblar una bona manera d'integrar-nos al poble, alhora que oferíem un servei inexistent".

Obiols va exercir de mestra i pedagoga en el món de l'ensenyament d'idiomes, a l'Escola Nostra Senyora del Carme i a l'escola La Roda de Terrassa i a Sprint Idiomes. A més, va exercir com a traductora i importadora de cançons folk.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem