Música negra i molta diversió per al cap de setmana a Sant Cugat

La creativitat es concentra a Sant Cugat aquest cap de setmana: música, disseny, art i molt més!

Les activitats no s'aturen aquest cap de setmana a Sant Cugat, i des del TOT repassem l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne en família o amb qui us vingui de gust. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, definitivament us interessa fer-hi un cop d'ull!

Creativitat

Festival de Disseny Creatus Dominus. FOTO: Estefania Bedmar

Divendres comença el Festival de Disseny Creatus Dominus i finalitzarà el dissabte. Un festival per revolucionar el món del disseny amb inscripcions gratuïtes i moltes activitats, tot a la Casa de Cultura i als Jardins del Monestir.

La música invaeix la Floresta divendres amb una Nit de música negra al Casino de la Floresta. Per començar, a les 21.30 hores, Riki Underground inaugurarà la nit amb un repertori de ritmes i músiques encomanadisses. El seguirà Bla bla Black amb una fusió de soul, funk i jazz. A mitjanit tocarà Soweto, una banda referent de música jamaicana a Catalunya, fins a la fi de festa. Tot aquest ritme, amb entrada gratuïta.

Si us agrada el teatre esteu de sort, per què dissabte a les 21 hores teniu una cita al Teatre del Casal de Mira-sol amb Xocant!, un aglomerat de situacions no relacionades presentades de forma dolça i divertida.

Passejar

Mercat de pagès a la Plaça de Sant Pere. FOTO: Amanda Bernal

Dissabte al matí hi ha Mercat de Pagès que potencia la venda directa de productes frescos, ecològics i de proximitat. El podeu trobar a la Plaça de Sant Pere.

Si us ve de gust, el mateix dissabte les botigues de l'eix comercial oferiran els seus productes a preus reduits amb el tradicional Estocs a fora, que es va ajornar el cap de setmana passat degut a la pluja.

Diumenge de bon matí hi ha l'opció de passejar per Collserola i visitar dues ermites i dues fonts. És gratuït i ho organitza el Club Muntanyenc. Té una duració de 3 hores amb mitja hora per esmorzar.

Per a nens

Un dels molts espectacles que podeu gaudir amb els vostres fills a Can Ninot. FOTO: Lali Puig

Hi ha diferents propostes pels més petits de la casa. Entre les moltes activitats que es fan, per exemple, diumenge a les 12 hores hi ha titelles a Can Ninot, amb l'espectable La Castanyera. Una bona manera de passar l'estona en família abans de dinar!

Més propostes!

Una de les truites participants al concurs de l'any passat  FOTO: Lali Puig

Dissabte teniu l'oportunitat de presentar-vos a les proves de selecció per formar part del cor de 'Pedra i Sang'. Si sou majors d'edat i us agrada cantar i actuar és una oportunitat única! Si en canvi sou més del bon menjar el Centro Castellano-Manchego fan un concurs de truites i 'dulces de sartén' el dissabte a les 18 hores.

I amb una mica més de moviment, hi ha el Ball de diumenge a les 18.30 hores a la Casa de Cultura. El grup Maky Maky actuarà per tots els assistents.

 
Comentaris

Destaquem