Música i pintura es conjuguen contra la Pòlio

Els artistes Mònica Green i Lluís Ribas han ofert un espectacle solidari a Sant Cugat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès ha estat l'escenari de la proposta artística que han creat Lluís Ribas i Mònica Green per lluitar contra la Pòlio la nit d'aquest divendres, 29 de novembre. Un espectacle que portava per nom '2 artistes, 1 projecte. Tots contra la pòlio' i que proposava als dos centenars de persones que han assistit com a públic gaudir d'un espectacle singular on, mentre Green oferia un recital, Ribas creava una obra d'art. El resultat: un retrat del l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga.

Un espectacle amb un objectiu solidari: recaptar fons per poder adquirir vacunes contra la Pòlio. Una causa amb la qual Ribas té una implicació personal, ja que ell va patir la malaltia de petit, i per la qual ja ha fet múltiples propostes artístiques.

Lluis Ribas i Monica Green al Teatre Auditori. FOTO: Yves Dimant

Lluis Ribas durant l'espectacle amb Mònica Green contra la Pòlio. FOTO: Yves Dimant

L'objectiu, en aquest cas, era assolir la xifra de 100.000 vacunes amb tots els actes que ha organitzat Ribas en aquesta línia. Amb les accions organitzades fins ara per l'artista, juntament amb el Club Rotary i la Fundació Melinda Gates, s'han aconseguit 87.440 vacunes. Amb l'espectacle de la nit de divendres al Teatre-Auditori, per cada entrada, s'aconseguien 90 vacunes.

Així, tot i que falta el recompte final, ja que, a banda de les entrades per formar part de l'esdeveniment, s'havia habilitat una Fila Zero per fer-hi aportacions, sembla ser que l'objectiu s'ha assolit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem