Música, teatre i descobertes per al cap de setmana a Sant Cugat

Concert de Tomeu Penya, visites al Monestir, i molt més, per aquest cap de setmana

El cap de setmana torna a Sant Cugat carregat d'activitats per gaudir de la ciutat, en família o amb amics. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, us interessa!

Música

Jazz al Cafè Auditori. FOTO: Arxiu

El cap de setmana arriba amb la música com una de les activitats estrella a Sant Cugat. I és que són nombrosos els concerts que s'han programat per aquests dies a Sant Cugat. El primer, el del cantautor balear Tomeu Penya, aquest divendres, a les 22 hores, a El Siglo de Mercantic. I la música també estarà present al Monestir aquest divendres, amb una nova edició de Visita de nit amb notes musicals, aquest mes protagonitzada pel duo De Vellut.

El dissabte 26, la música comença amb el Taller de Gospel que impartirà Erwyn Seerutton, director del Cor de Gospel Sant Cugat, a partir de les 11 hores al vestíbul del Teatre-Auditori. I abans, a les 10 hores a la Casa de Cultura, començarà el Taller de Glosa a càrrec de Ferriol Macip.

Ja a la tarda, Cal Gerrer acollirà el concert acústic de Pere Codó a les 19 hores, i diumenge 27, la proposta musical arriba al Cafè Auditori amb el concert de jazz de D.M. Slow Quartet. Començarà a les 21 hores.

Més propostes culturals

Visita al campanar. FOTO: Lali Puig

A més de les propostes musicals, el cap de setmana arriba amb més propostes culturals per a tots els gustos. El Centro Castellano-Manchego organitza les Jornades Culturals, que començaran aquest divendres amb el pregó de Francesc Carol i Alférez, Quixot de l'any 2014, a les 19 hores.

Ja dissabte, es pot gaudir de la visita guiada El campanar, l'església i el claustre, que començarà a les 10 hores a l'Oficina de Turisme. A la mateixa hora hi ha prevista una Ruta per Valldoreix, amb la visita comentada per Juanjo Cortés a l'antiga finca Borràs.

També dissabte, a la nit, Ramon Madaula torna a l'escenari del Teatre-Auditori amb Idiota.

I diumenge, a més de les eleccions, se celebra el XL Aplec de la Sardana. Durant tot el dia, a la plaça d'Octavià.

Més propostes

Tapes a Mira-sol. FOTO: Lali Puig

El matí de dissabte, el parc de Sant Cebrià de Valldoreix acull una nova jornada de la Fira d'Antiguitats i Artesans. I també al matí, a la Plaça Sant Pere, Mercat de pagès i tast de formatges. I durant tot el dia, a la Rambla del Celler, Mercat de 2a mà.

I la proposta gastronòmica és a Mira-sol, amb la 2a nit de tapes a Mira-sol Centre, a partir de les 19 hores.

Tot plegat, sense oblidar que les propostes per gaudir del cap de setmana amb els més petits de casa estan recollides a la secció TOT Infantil.

 
Comentaris

Destaquem