Mútua de Terrassa assegura que substituirà el metge que es jubila a la Floresta

La CUP va alertar de la possibilitat que la Floresta es quedés amb un únic metge

L'empresa que gestiona el Consultori del Centre Social i Sanitari de la Floresta, Mútua de Terrassa, ha assegurat al TOT que substituirà el metge que es jubila aquest abril. D'aquesta manera es compromet a mantenir intacte aquest servei públic d'atenció primària, que actualment consta de dos metges.

Va ser la CUP qui va alertar de la possibilitat que Mútua de Terrassa no substituís el metge que es jubilava, deixant el servei amb un únic professional. "Les alarmes han saltat arreu del barri quan s’ha constatat que no s’estan programant visites per al mes d’abril, que és quan deixa de treballar la persona que es jubila", va assegurar la formació a finals de febrer.

Des de Mútua de Terrassa han negat al TOT aquest fet, assegurant que la seva voluntat ha estat mantenir el servei actual del Consultori de la Floresta.

Atenció primària

El Consultori de la Floresta, situat al Centre Social i Sanitari del districte, a tocar de l'estació de FGC, actualment compta amb dos professionals mèdics. Té un servei d'atenció primària, que agrupa tots els serveis bàsics de salut d'accés directe per l'usuari, així com atén les demandes de visites urgents, les espontànies i les de cita prèvia. El seu horari és de dilluns a divendres de nou del matí a cinc de la tarda.

També es poden realitzar proves mèdiques de laboratori dos matins a la setmana. El serveis de pediatria estan derivats al CAP de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem