contingut promocionat
Logo black

 

Aquest Nadal regala una experiència culinària i saludable

L’espai culinari ofereix un seguit de tallers entorn la cuina per gaudir d’una manera diferent la gastronomia i alhora aprendre noves tècniques i receptes saludables i boníssimes

Amb el Nadal a tocar i la bogeria dels regals pel Tió, el Pare Noel, els Tres Reis i els Amics invisibles, comencen els mals de cap per buscar un regal que satisfaci a la persona que el regala i que, alhora, sigui capaç de complaure a qui el rebi.

Si vols fer un regal experiencial, diferent i original, escull un dels tallers de cuina que organitza The Playcook. I és que The Playcook brinda la possibilitat de regalar un val regal i sorprendre amb un taller entorn la cuina saludable, de qualitat i 100% experiencial

Val regal FOTO: cedida

Els tallers destaquen pel seu format participatiu i estan preparats per gaudir d’una manera diferent de la gastronomia, el menjar i l’aprenentatge de noves tècniques culinàries. 

Per reservar només has d’entrar a la web de The Playcook! i reservar la plaça o les places d’aquells cursos que vulguis regalar, o perquè no, que et vulguis autoregalar.


Els cursos que pots regalar pel 2020

Taller d’arrossos

Dilluns 20 de gener , de les 19.00 a les 21.00h.

Curs de Batch Cooking

Dilluns 10 i 17 de febrer , de les 19.00 a les 21.00h.

Taller rebosteria amb la Gloria Vegana

Divendres 21 de febrer, de les 18.30 a les 21.00h. 

Curs de nutrició i aplicacions culinàries

Dilluns 2, 9 i 16 de març, de les 19.00 a les 21.00h. 

Taller Vegetalitza’t

Dilluns 20 abril, de les 19.00 a les 21.00h. 

Interior del local de The Playcook FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem