Nadal Sant Cugat 2022: així serà l'encesa de llums

Un gran acte donarà principi a la temporada nadalenca

L’encesa dels llums de Nadal a Sant Cugat 2022 serà un acte obert a tota la ciutadania, que tindrà lloc dijous 1 de desembre a les 17:15 h amb la xocolatada que oferiran estudiants de restauració de l’Institut d’FP Sant Cugat.

Tot seguit, a les 17:30h, dues cercaviles iniciaran una rua de manera simultània des de la plaça d’en Coll i la plaça de Doctor Galtés, a càrrec de la Cia. Manos de Fuego i Cameleds i de la Cia. L’Avalot, SCCL. Les dues acabaran a les 18 h a la plaça d’Octavià, moment en què donaran pas a un espectacle de llum, que inclourà un màping a façana de la Casa Abacial, durant el qual es presentarà la imatge institucional de Nadal d’enguany.

Una sorpresa final tancarà la cerimònia de benvinguda al Nadal: L’alcaldessa, Mireia Ingla, presidirà l’acte acompanyada del tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler, la tinenta de Cultura, Esther Madrona, la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica i Comerç, Elena Vila, el regidor de Serveis Urbans, Jose Gallardo, membres del Consell d’Infants i representants de Sant Cugat Comerç.

El tinent d'alcaldia de Presidència, Pere Soler, avisa que el mateix dia de l'encesa no s'activaran tots els llums de la ciutat, ja que alguns s'han de connectar de manera manual i s'aniran encenent els dies posteriors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem