Anna Casamitjana participa en una narrativa solidària per lluitar contra l'Alzheimer

L'autora santcugatenca Anna Casamitjana i Costa participa en la publicació d'una antologia de relats solidaris a benefici d'Alzheimer Catalunya Fundació

L'autora santcugatenca Anna Casamitjana i Costa ha participat en la publicació Un salt en el record, una antologia de relats narratius solidaris, formada per dos llibres, i editada a favor d'Alzheimer Catalunya Fundació.

Els beneficis del llibre, que només es poden adquirir mitjançant plataformes digitals, estaran destinats íntegrament per l'entitat catalana, la qual ofereix eines essencials com l'acompanyament, assessorament i la formació que ajuden a gestionar la malaltia per a les persones afectades, familiars i professionals.

La doble antologia, una publicació amb relats en català i una altra amb relats en castellà, s'ha pogut realitzar gràcies a la unió de 41 autors i 38 il·lustradors d'Espanya, Mèxic i Argentina, que han posat el seu talent a disposició de la lluita contra l'Alzheimer.

L'autora santcugatenca Anna Casamitjana i Costa ha pogut explicar: "M'ha agradat cooperar en aquest projecte perquè tot és poc per aconseguir recursos que ajudin a combatre aquesta malaltia que ens roba la identitat." A més afegeix "el resultat final són més de 40 narracions de molta força, algunes inspirades en vivències. Ara desitgem que, igual que ho hem fet tots nosaltres, els lectors que segueixin i els que ens volen conèixer també siguin solidaris, comprin els llibres i en facin difusió."

 
Comentaris

Destaquem