contingut promocionat
El nostre espai Sant Cugat Logo. FOTO: Cedida

 

 

Necessites llogar un espai per hores?

Tens disponible a Sant Cugat un local preparat per a tot el que necessitis

Necessites un espai a Sant Cugat per poder expressar-te i poder compartir coneixements i experiències? Ara, tens al teu abast un local molt a prop del centre de la ciutat!

Elnostrespai santcugat 300x250  v2

 

El Nostre Espai Sant Cugat vol ser també un espai d'oportunitat per a totes aquelles persones que vulguin compartir coneixements i experiències en el seu camp d'expertesa i que mai abans s'havien plantejat seriosament  fer-ho per manca d'espai físic. A El Nostre Espai Sant Cugat ja tenen el lloc ideal per poder impartir coneixements.

Un espai per a tu

El Nostre Espai Sant Cugat ofereix el lloguer de sales polivalents a Sant Cugat del Vallès. Consta de tres sales de 40 a 240 metres quadrats, independents o comunicades (segons necessitat) adients per a professionals i persones expertes en qualsevol àrea (benestar, formació, esport...), que vulguin impartir classes, cursos, tallers, xerrades, seminaris o activitats de teambuilding per hores o dies determinats.

Les sales són adequades per a grups reduïts o més nombrosos, i estan equipades amb tot el necessari per a aquests professionals i els seus alumnes:

  • Espai office equipat

  • Internet

  • Equips àudio-vídeo

  • Bomba aire fred i calor

  • Neteja

  • Mobiliari i altres accessoris: opcional

  • Serveis extres: opcional

El Nostre Espai està situat al barri de Can Magí, a Sant Cugat del Vallès, en una zona ben comunicada i de fàcil accés. Aparcament públic gratuït a curta distància i parada d’autobusos a pocs metres.

No dubtis en contactar-hi. Vine a conèixer El Nostre Espai Sant Cugat, fes-lo teu!

Entra a l'Instagram d'El Nostre Espai Sant Cugat!

 
Comentaris

Destaquem