contingut promocionat
leon tomas logo

 

 

Neix una aliança estratègica entre dos líders al sector immobiliari de Sant Cugat

La col·laboració contribuirà a millorar la satisfacció dels clients de les dues companyies

El 4 de juliol, la gestoria i administradora de finques santcugatenca León Tomás i la immobiliària Proddigia van segellar un acord estratègic de col·laboració amb l’objectiu de donar un servei diferencial a tots els clients.

Les claus de l'acord entre León Tomás i Proddigia

Amb aquest nou acord, i davant de la manca d'habitatges disponibles de lloguer i venda a la nostra ciutat, Proddigia augmentarà la seva cartera de productes i podrà donar un millor assessorament i servei a tota la demanda dels seus clients, tant de Barcelona com de Sant Cugat. D'altra banda, la fase de comercialització, que forma part del servei d'administració de finques que presta León Tomás, s'especialitzarà de la mà dels experts de Proddigia, fet que representarà un estalvi de temps, més eficàcia, així com clients més satisfets.

Proddigia realitzarà totes les funcions de comercialització com màrqueting immobiliari, publicació de l'immoble i posicionament en tots els canals, negociació i tancament d'operacions i acompanyament de client. D'aquesta manera podrà posar en contacte l'oferta i la demanda del mercat residencial de lloguer de Sant Cugat.

Kristian Johansson, un dels socis fundadors de Proddigia i director de l'oficina de Sant Cugat, i Belén León Tomás, directora general de l'empresa que porta els seus cognoms, consideren l'acord com un progrés sense precedents al mercat immobiliari de Sant Cugat, perquè cada empresa s'especialitzarà en el seu negoci principal, i augmentaran la seva competitivitat alhora que es desmarquen de la competència.

En definitiva, és un win-to-win que contribueix a generar un assessorament complet a tots els clients, deixant en mans d'experts tant la gestió patrimonial de l'immoble com la gestió comercial.

Més sobre León Tomás i Proddigia

León Tomás, amb més de 25 anys d'experiència a Sant Cugat, engloba gestoria i administració de finques, ambdues activitats col·legiades. Està especialitzada en l'assessorament fiscal, laboral, tributari i l'administració de finques. Actualment, gestiona més de 8.000 immobles a Sant Cugat.

Proddigia, és una consultora immobiliària amb més de catorze anys d'experiència al sector. Té oficines a Barcelona i Sant Cugat, i és una de les immobiliàries més ben valorades a Google (4,8 de 5). Està especialitzada en la comercialització d'habitatges (noves i de segona mà), tant en venda com per a llogar. Compta amb equip humà de vint-i-cinc persones, un coneixement profund del mercat i les eines de màrqueting més innovadores per oferir el millor servei en tots els àmbits del sector immobiliari.

Gestoria a Sant Cugat i administració de finques. FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem