contingut promocionat
Logo Healthin horiz

 

 

Neix Health'in, el gimnàs de Sant Cugat enfocat a la cura integral de les persones

El nou club esportiu es vol consolidar com el centre de salut i benestar per als santcugatencs

L'1 d'abril neix Health'in, un nou concepte de gimnàs a Sant Cugat enfocat a la cura integral 360 de les persones. El centre oferirà serveis esportius, de salut i de benestar.

Health'in Sant Cugat, el nou centre de salut per als santcugatencs

El club, ubicat a les antigues instal·lacions del gimnàs Meetgym del passeig Xavier Azqueta, 18 Bis, ha realitzat una reforma integral de totes les seves instal·lacions per oferir una experiència esportiva i de benestar inigualable. El nou centre compta amb 1.100 metres quadrats de superfície.

Els socis del club Health'in Sant Cugat es trobaran amb totes les instal·lacions completament renovades i podran gaudir d'una àmplia gamma de serveis premium.

El centre esportiu comptarà amb: sala de fitness amb maquinària Technogym de darrera generació; sala de treball cardiovascular, també amb màquines Technogym; 2 sales d’activitats dirigides; 1 terrassa per fer activitats a l'aire lliure; una piscina climatitzada amb coberta mòbil; Solàrium i sauna seca i zona d'hidromassatge.

Club Health’in Sant Cugat oferirà serveis enfocats a assolir una experiència personalitzada per a cada soci. Aquests inclouen rutines adaptades a cada persona; activitats dirigides a sala i a piscina; sessions d'entrenaments personals; cursets de natació; club de running; fisioteràpia; estètica; nutrició i organització d'esdeveniments per als abonats.

Les inscripcions al nou centre esportiu ja estan obertes. Si  estàs interessat, pots rebre informació al 682378408.

HEALTH'IN CLUB és el gimnàs de Sant Cugat amb atenció personalitzada en serveis de salut i benestar. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem