contingut promocionat
Logo Healthin horiz

 

 

Neix Health'in, el gimnàs de Sant Cugat enfocat a la cura integral de les persones

El nou club esportiu es vol consolidar com el centre de salut i benestar per als santcugatencs

L'1 d'abril neix Health'in, un nou concepte de gimnàs a Sant Cugat enfocat a la cura integral 360 de les persones. El centre oferirà serveis esportius, de salut i de benestar.

Health'in Sant Cugat, el nou centre de salut per als santcugatencs

El club, ubicat a les antigues instal·lacions del gimnàs Meetgym del passeig Xavier Azqueta, 18 Bis, ha realitzat una reforma integral de totes les seves instal·lacions per oferir una experiència esportiva i de benestar inigualable. El nou centre compta amb 1.100 metres quadrats de superfície.

Els socis del club Health'in Sant Cugat es trobaran amb totes les instal·lacions completament renovades i podran gaudir d'una àmplia gamma de serveis premium.

El centre esportiu comptarà amb: sala de fitness amb maquinària Technogym de darrera generació; sala de treball cardiovascular, també amb màquines Technogym; 2 sales d’activitats dirigides; 1 terrassa per fer activitats a l'aire lliure; una piscina climatitzada amb coberta mòbil; Solàrium i sauna seca i zona d'hidromassatge.

Club Health’in Sant Cugat oferirà serveis enfocats a assolir una experiència personalitzada per a cada soci. Aquests inclouen rutines adaptades a cada persona; activitats dirigides a sala i a piscina; sessions d'entrenaments personals; cursets de natació; club de running; fisioteràpia; estètica; nutrició i organització d'esdeveniments per als abonats.

Les inscripcions al nou centre esportiu ja estan obertes. Si  estàs interessat, pots rebre informació al 682378408.

 
Comentaris

Destaquem