Neix la Fundació Integralia Vallès que integra persones amb discapacitat

Actualment hi treballen 22 persones amb discapacitat, que atenen diàriament 1.500 trucades

Amb l'objectiu d'impulsar la integració professional de persones amb discapacitat física al Vallès i desenvolupar un "contact center" per afavorir l'accessibilitat telefònica a la població de l'àrea d'influència de MútuaTerrassa, s'ha posat a caminar la Fundació Integralia Vallès. Creada per la Fundació Integralia Vallès. Així aquest serveis de "contact center", que ocupa 22 persones, s'està desenvolupant al centre especial d'ocupació Vallparadís de MútuaTerrassa i està prevista una ubicació posterior a l'Edifici Estació de Terrassa. La iniciativa pretén assegurar la integració laboral de les persones amb grans discapacitats físiques.


La Fundació Integralia Vallès incorpora aspectes d'innovació en la tecnologia vinculats al model telefònic i de gestió de “contact center” i es compon d'una plataforma tecnològica multicanal d'última generació que permet la gestió en temps real dels diferents serveis, i flexibilitat per adaptar els recursos segons les necessitats.


La Fundació Integralia Vallès atén cada dia 1.500 trucades en horari continuat de les 8.00 a les 20.00 hores de dilluns a divendres. El temps mitjà d'espera és de 19 segons i el temps mitjà de conversa és de 2 minuts i 16 segons i entre la cartera de serveis es troba l'Atenció Primària, l'Atenció Especialitzada i les campanyes de salut.

 
Comentaris

Destaquem