Neix SantCugat App per facilitar l'accessibilitat a la informació de la ciutat

SantCugat App classifica la informació de la ciutat en 4 àmbits: viure, descobrir, moure's i treballar

SantCugat App, l'aplicació d'informació de la ciutat ja és una realitat, i l'Ajuntament l'ha presentat en societat el dimecres 6 de febrer. "Intentem aglutinar el màxim d'informació de la ciutat amb el mínim espai", ha explicat el director d'Innovació de l'Ajuntament, Ignasi Bonet. En aquest sentit, el mateix Bonet ha assenyalat que la informació que es podrà consultar a través de l'aplicació mòbil és la mateixa que hi ha al web del consistori.

De fet, a través d'aquesta eina també serà possible demanar cita prèvia, o informar d'alguna incidència o desperfecte que hi hagi a la ciutat. "Com a ciutat volem ser transparents i que tot allò que fem sigui accessible i fàcil d'aconseguir", ha explicat l'alcaldessa, Carmela Fortuny. "Volem que sigui directe, que ens connecti de manera ràpida i que sigui fàcil d'utilitzar", ha afegit.

Pel que fa a la informació, cal destacar que es divideix en 4 grans àmbits:

  • Viure: En aquest espai es podrà trobar l'agenda i les notícies de la ciutat, llocs per visitar, informació meteorològica i un espai dedicat a transparència del govern municipal.
  • Descobrir: Es pot consultar l'agenda cultural i la informació turística. També hi ha una àmplia oferta de propostes d'oci o itineraris del Parc de Collserola.
  • Moure's: S'ofereix tota la informació relacionada amb la mobilitat de la ciutat, com ara avisos de trànsit, horaris dels autobusos i trens, informació dels carrils bici, etc.
  • Treballar: Dóna accés a ofertes de feina, cursos de formació, recursos per a empresaris i emprenedors. També permet consultar els tràmits més freqüents amb l'Oficina d'Atenció a l'Empresa.

 
Comentaris

Destaquem