New Graduate Talent Program, la iniciativa de CaixaBank per detectar joves amb talent

S'han seleccionat 34 joves titulats amb un talent especial per a la innovació i l'orientació al client i amb interès per conèixer el sector bancari i participar en projectes de transformació digital

CaixaBank ha posat en marxa New Graduate Talent Program, una iniciativa amb l'objectiu de detectar professionals amb alt potencial que estan començant la seva carrera i oferir-los l'oportunitat de participar en projectes clau en els serveis corporatius de l'entitat.

En total, 34 joves titulats, 19 d'ells residents a la província de Barcelona, s'han incorporat a CaixaBank en el marc de la primera edició del programa d'atracció del talent, uns joves escollits que han superat un procés de selecció on es van inscriure més de 2.300 candidats de tot Espanya i que s'ha desenvolupat durant tot el primer semestre de 2020.

Aquest procés de selecció incloïa diversos tipus de proves, presentacions en vídeo i dinàmiques, algunes de caràcter molt innovador i dissenyades especialment per avaluar competències clau, com la innovació, la creativitat o el pensament analític.

Pel que fa als perfils dels seleccionats, per un costat destaquen joves amb formació i competències per arribar a ser professionals brillants de la banca comercial, amb un talent especial per a la innovació i l'orientació al client i formació principalment centrada en Administració i Direcció d'Empreses, Econòmiques o similar. D'altra banda, s'han incorporat diversos candidats procedents de Ciències, Tecnologies, Enginyeries i Matemàtiques amb interès per conèixer el sector bancari i participar en projectes de transformació digital.

Per a l'entitat, aquest programa li permet incorporar talent jove a projectes on és fonamental aportar noves visions i plantejaments, fonamentalment de les àrees vinculades a tecnologia, innovació i desenvolupament de l'experiència d'usuari i suposa una aposta per contribuir a formar als professionals de la banca del futur. 

Amb tot, els participants del New Graduate Talent Program estaran vinculats a l'entitat financera per un període de dos anys i comptaran amb un paquet retributiu molt competitiu respecte a les condicions habituals del mercat.

 
Comentaris

Destaquem