No cal sortir de Valldoreix per trobar tot allò que necessites!

La zona compta amb una gran oferta d’establiments d’alimentació, restauració, clubs esportius...

Constituïda com una Entitat Menor Desentralitzada (EMD), Valldoreix té 8.448 habitants empadronats que resideixen en  2.516 habitatges. La xifra fa que Valldoreix sigui el segon districte més poblat de Sant Cugat, després de Mira-sol. Amb una extensió de 10 km2, la zona es divideix entre grans espais forestals i 14 barris.

El punt d’inflexió el marca l’arribada del ferrocarril, que provoca una parcel·lació de les grans propietats i la venda de terrenys a la burgesia barcelonina, ara fa 100 anys. El 1918 es creà l’Associació Vila-Jardí de Valldoreix amb l’objectiu de desenvolupar la urbanització i potenciar els serveis i Valldoreix comença a evolucionar tal com la coneixem avui dia. 

La zona disposa de diversos comerços, establiments, restaurants i centres esportius en els quals trobar allò que es busca i amb uns amplis horaris. Fem un repàs:

Restaurant Montt: Un oasi enmig de la natura

La terrassa del Montt un clàssic de Valldoreix FOTO: Artur Ribera

Cuina de mercat amb productes de primera qualitat, i amb una presentació acurada són els trets que defineixen la cuina del Montt. En un entorn acollidor, el local obre dimarts i dimecres de 8 a 20 h, dijous fins a les 00 h, divendres fins a la 1 h, dissabte d’11 a 1 h i diumenges fins a les 18 h.

Rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, 185

 936 75 68 82

Bonaparte pa i dolç, productes 100% artesanals

Interior de Bonaparte Valldoreix FOTO: Artur Ribera

L’obrador artesà de Bonaparte ofereix una selecció de pa i brioixeria fets peça a peça i pastisseria d’autor. A més, Bonaparte elabora una gamma de roques, rajoles, trufes, de xocolata fetes a l’obrador de Valldoreix. L’establiment obre de dilluns a dissabte de 7.30 a 20.30 h i diumenges de 8 a 14 h. 

 Rambla de Mossent Jacint Verdaguer, 21

933 15 30 10

Club Esportiu Valldoreix. Excel·lent ambient esportiu

El club celebra 50 anys amb una trentena d'actes FOTO: Artur Ribera

El Club Esportiu Valldoreix fomenta la pràctica d’activitat física i esport, amb unes àmplies instal·lacions on ofereixen tots els serveis amb professionalitat garantint qualitat i atenció als usuaris. A més, estan d’aniversari, i durant l’any organitzen una trentena d’actes per celebrar els seus 50 anys. Obert cada dia de 8.30 a 23 h.

Carrer de Pintor Goya, s/n

936 74 11 17

Pizzeria Lago di Garda. Més de 30 pizzes

El jardí del restaurant és un lloc ideal per dinar o sopar FOTO: Artur Ribera

La pizzeria Lago di Garda destaca per una carta feta artesanalment i amb productes de proximitat. Més de 30 pizzes, pastes fetes a casa i gelats artesanals se sumen a la pizza metro, les pizzes integrals i els gelats aptes per celíacs. Compten amb un jardí amb reservats, una àrea de jocs infantils i un ampli lloc per aparcar.

Avinguda de Ramon Escayola, 41

936 74 58 13

Complex Esportiu Valldoreix. Un molt bon ambient esportiu

Les pistes de pàdel del complex, amb l'equipament al darrera FOTO: Artur Ribera

El Complex Esportiu Valldoreix és el punt de trobada dels amants de l’esport. Unes instal·lacions que acullen dues piscines, pistes de pàdel, una àmplia i ben equipada sala de fitness i espais destinats a activitats dirigides, que destaquen per la varietat i quantitat d’horaris i per la professionalitat dels seus monitors.

Carrer del Brollador s/n

936 754 055

Més informació
 
Comentaris

Destaquem