No et compliquis, celebra les teves festes encarregant un aperitiu innovador

El mític establiment de menjar preparat estrena nova proposta coincidint amb l'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i revetlles

Safates gurmet al gust amb embotits, fumats i formatges, amanides mini com la de quinoa amb alvocat i llima o la de llenties beluga amb verduretes confitades i encenalls de foie micuit, canapès variats, entre els quals destaca el de caviar amb ceba tendra, foie de la casa amb poma caramel·litzada o el rotlle de pit de pollastre amb pinya, mango i un toc de curry, a més dels bubbles i sopetes fredes, coques salades, panets i sandvitxos... formen part de la nova carta d'aperitius i fingerfood de Teca Sàbat. I és que el mític establiment de menjar preparat ha estrenat una nova proposta per a tots els gustos, coincidint amb la temporada d'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i també revetlles.



A banda i per complementar aquesta variada oferta de platets frescos, de temporada, fàcils de menjar i apetitosos, la Teca Sàbat inclou en la nova proposta gastronòmica les clàssiques postres com el pastís de formatge o la refrescant i estiuenca pinya colada amb coco i un toc de menta.



Per facilitar al màxim la tria de la carta i ajustar-se a cada celebració i a cada necessitat, tant a la Teca Ribatallada, com a la Teca Coll Favà, compten amb personal qualificat per crear a mida cada celebració i perquè aquesta sigui especial. Teca Sàbat també disposa d'un equip de Events & Wedding Planners per a grans celebracions i esdeveniments.

Els plats més sol·licitats per a celebrar festes

Un dels aperitius de temporada de la Teca Sàbat FOTO: Cedida

Les pites de rosbif o pollastre, les burgers de vedella o de salmó, el sandvitx de verdures a la brasa, les torradetes de caviar i ou de guatlla i el canapè de foie i poma caramel·litzada són les elaboracions més sol·licitades a la Teca Sàbat. En aquesta mateixa direcció i tenint en compte que els principals protagonistes són els nens i les nenes, no falten alguns dels clàssics com les croquetes de pernil i pollastre i els brioixos i panets amb embotits: pel que fa als dolços el sacher de xocolata negra i gerds i la rebosteria de la Pastisseria Sàbat són els postres més escollits entre els clients.

Actualment en la celebració dels batejos i comunions, la tendència s’encamina cap a una gastronomia moderna pensada per l’organització de dinars i berenars amb un servei de càtering fet al gust de cada persona o família.

Les sopetes fresques també figuren a la nova carta FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem