No hi haurà Concurs d'Arrossos de Festa Major

Els Amics dels Veterans i de la Penya Regalèssia, l'entitat que organitza el tradicional Concurs d'Arrossos de Festa Major, ha confirmat al TOT que enguany no es farà, com a mínim de moment

Fa unes setmanes l'Ajuntament confirmava que Sant Cugat gaudiria de la Festa Major, els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny, especificant només una activitat: la del 'Paga-li, Joan'. En els darrers dies, diferents entitats del municipi estan en converses amb el consistori per decidir si organitzen o no les activitats que normalment fan per Festa Major, i el format d'aquestes, adaptat a les restriccions de la pandèmia.

 

En aquest sentit, els Amics dels Veterans i de la Penya Regalèssia, que organitza una de les activitats més tradicionals i multitudinàries de la Festa Major, el Concurs d'Arrossos, ha confirmat al TOT Sant Cugat que enguany no se celebrarà. "En les condicions actuals és impossible organitzar el concurs de manera normal, tal com el volem fer", ha explicat Joan Gómez, membre de l'entitat.

La decisió va ser presa el dimarts, 25 de maig, després d'una reunió amb l'Ajuntament. De totes maneres, els Amics dels Veterans i de la Penya Regalèssia no descarten fer quelcom relacionat amb l'activitat més endavant, quan la situació de la pandèmia ho permeti, i consistori i entitat s'han emplaçat a reunir-se durant el mes de juliol per avaluar la situació.

 
Comentaris

Destaquem