Normalitat, "de moment", en els centres educatius de Sant Cugat tot i el coronavirus

Alguns centres expliquen que han donat informació a nens i nenes i també a pares i mares

Normalitat, "de moment", en els centres educatius de Sant Cugat, tot i el coronavirus, que ja ha obligat a tancar alguns centres escolars a Madrid i altres zones de l'Estat espanyol.

Tot i això, des del Departament d'Ensenyament ja han demanat la suspensió d'activitats escolars on participin més d'un centre educatiu.

 

Més info: Demanen la suspensió d'activitats escolars on participi més d'un centre pel coronavirus

Instruccions als infants

"Les classes continuen amb normalitat, però sí que hem donat instruccions als nens i nenes sobre rentar-se les mans, etc. També als pares i mares", expliquen des de l'Escola Joan Maragall. "Normalitat" també a La Farga, tot i que al centre concertat afirmen estar "molt pendents de les notícies, i en contacte amb el Departament de Salut i el Departament d'Educació, així com amb la regidora Pilar Gorina".

 

Per la seva banda, des de l'Escola Catalunya les classes es desenvolupen amb normalitat, tot i que vigilen que els nens i nenes es rentin les mans. A l'Escola La Floresta tampoc s'ha fet res especial i, de fet, el dimarts 10 de març celebra la jornada de portes obertes. La mateixa normalitat que hi ha a l'Institut Leonardo da Vincci, tot i que han habilitat a les entrades del centre pots d'antilèptics perquè els alumnes es netegin les mans.

També segueixen les classes a l'Escola Pins del Vallès. De fet, el dimecres 11 de març hi ha una excursió programada d'alguns alumnes del centre, que es manté com estava prevista.

Tranquil·litat a l'Ajuntament

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat apunten també que tot segueix amb normalitat.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem