contingut promocionat
captura de pantalla 2019 10 30 a las 12 46 08

 

La Molina, el gran domini metropolità

El nou tram del Telecabina Cadí-Moixeró fa més directe l’accés al conjunt La Molina+Masella

L'esperada temporada d'esquí ja ha arribat a l'estació de La Molina. Ubicada en un enclavament on conflueixen les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, visitar l’estació és la millor manera de conèixer i gaudir del territori que l’envolta.

La majoria de l’estació està situada a la comarca de la Cerdanya, en la zona més occidental de la serralada pirinenca amb cims que assoleixen els 2.500 metres d’altitud i alguns freguen els 3.000, un marc incomparable per fer turisme actiu en un entorn d’alta muntanya. A més, la zona també es caracteritza per la seva gastronomia arrelada a la tradició local, amb més de 280 restaurants, i pel seu ric passat històric i cultural.

D’altra banda, el Berguedà, on hi ha espais emblemàtics com el massís del Cadí-Moixeró, un dels Parcs Naturals més grans de Catalunya, el Pedraforca i altres espais naturals protegits, com l'embassament de La Baells. I finalment, el Ripollès, la tercera comarca on s’integra La Molina i on hi ha 32.000 ha. de zones d’interès natural protegides on practicar el turisme familiar, el senderisme, estudiar el romànic present a la comarca i realitzar itineraris ecoturístics a les capçaleres de Ter i del Freser.

Gaudir d'aquests fantàstics entorns naturals és possible gràcies a FGC, que amb la gestió de les estacions d’esquí contribueix al coneixement i desenvolupament de tots els territoris que les envolten, promovent els valors de natura, biodiversitat, paisatge, esport, salut, família, diversió, cultura i gastronomia.

 

Un dels dominis esquiables més grans de l’estat

Aquesta temporada, les persones que visitin La Molina i l’estació veïna Masella podran gaudir d’una forma més fàcil d’aquest domini conjunt. Gràcies al perllongament del segon tram del Telecabina Cadí-Moixeró fins al Niu de l’Àliga es fa més directe l’accés al domini La Molina+Masella, arribant al cim de la Tosa (cota 2.537 m) i al Parc Natural Cadí-Moixeró i posant a l’abast dels visitants un nou món de sensacions úniques. En definitiva, es pot gaudir de 145 quilòmetres de domini esquiable, un dels més grans de l’estat.

Per altra banda, aquest hivern La Molina també comptarà amb el Telecadira El Llac, que dóna accés des de la zona del llac La Molina fins a Coll de Pal.

 

Per què és el destí ideal per als esquiadors metropolitans?

A tan sols 150 quilòmetres de Barcelona i a 20 quilòmetres de Puigcerdà, La Molina es configura com un destí molt proper per als esquiadors de l’àrea metropolitana. Per arribar-hi, els visitants compten amb diverses opcions que s’adapten a les necessitats de cadascú: gràcies als mitjans de transport públic, és una de les estacions més ben connectades de Catalunya. De fet, La Molina ho posa fàcil amb els títols combinats de forfet + bitllet de transport.

  • L’oció Ski Tren, que inclou bitllet de tren d’anada i tornada des de les principals estacions de Rodalies de Catalunya (Línia R3 Renfe) fins a La Molina; transfer d’anada i tornada amb autobús des de l'estació de tren de La Molina fins a peu de pistes i forfet d'esquí d'1 dia La Molina.
  • L’opció del servei d’autobús operat per Segalés, dimarts i dissabtes, que permet accedir al domini esquiable La Molina+Masella. Aquesta oferta inclou bitllet d'autobús d’anada i tornada (des de Barcelona, Granollers, Sabadell, Terrassa i Manresa) fins a l'estació de La Molina i viceversa; servei amb guia acompanyant; forfet d'1 dia La Molina + Masella i assegurança d'esquí.

 

No ho dubteu, passeu un hivern fantàstic i màgic i gaudiu de la neu i el territori a La Molina!

 
Comentaris

Destaquem