Nou 'Escape Room' a Sant Cugat ambientat en el món dels OVNI

El passat dissabte 19 de juny es va inaugurar 'Alien Escape: El Ufólogo', una nova experiència lúdica a la ciutat

'Alien Escape: El Ufólogo', el nou Escape Room de Sant Cugat, ha obert les reserves a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'una experiència inoblidable. És una iniciativa dels impulsors del làsertag Alien Zone i completa l'oferta d'aquest centre d'oci que va obrir a la ciutat l'any 2008.

L'Escape Room, que està situat al carrer Francesc Vila, 20 (Polígon Can Magí) al pis de dalt del local on abans hi tenien un futbolí humà, ha pogut obrir finalment amb les mesures de seguretat prescrites per la pandèmia: desinfecció, ventilació i mascareta.

'Alien Escape: El Ufólogo'

Aquesta nova atracció d'Alien Zone està ambientada en l'oficina d'un ufòleg de renom, Neil Abbate, de qui corria el rumor que havia tingut contacte extraterrestre i que es troba en territori desconegut des de 1989. Els seus responsables demanen als visitants que els ajudin a investigar el treball de l'ufòleg i si va tenir algun esdeveniment paranormal o tot són invencions fruit de la història del lloc.

L'espai, per a més grans de 14 anys, ha engegat amb una promoció de sortida en què les primeres reserves fetes amb el codi UFOESCAPE tindran un 5 % de descompte. Ja treballen per adaptar-lo als nens.

Segons han informat els seus responsables, el nou Escape Room  de Sant Cugat incorpora trets diferencials que no s'han vist mai abans en un espai d'aquestes característiques.

La nova atracció es troba a l'Alien Zone, un centre d'oci situat a Sant Cugat des de fa més de deu anys i que des de llavors ofereix un làsertag, un joc per equips on cadascú va equipat amb una armilla electrònica que enregistra els punts aconseguits en disparar un làser als altres jugadors/es (totalment inofensiu i homologat). També proposa l'Alien Maze, més petit, situat en una sala amb feixos làser que s'han d'esquivar en el menor temps possible.
Per més informació i reserves www.alienzone.es

Properament l'Escape Room tindrà paquets per a festes d'aniversari. FOTO: Cedida

El làsertag d'Allien Zone ofereix paquets per a festes d'aniversari. FOTO: Cedida


 

Des del 2008 ofereix un làsertag a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Des del 2008 'Alien Zone' ofereix un làsertag a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem