El nou Policlínic Torreblanca obre per oferir una atenció personalitzada al centre

La inauguració ha comptat amb l'alcaldessa Mireia Ingla

El nou centre mèdic Policlinic Torreblanca Monestir ja és una realitat. Aquest dijous, 25 de maig, s'ha inaugurat l'espai de la mà de l'alcaldessa Mireia Ingla, del conseller delegat, Manuel Jiménez, i de tot l'equip directiu i de part de l'equip mèdic. Les noves instal·lacions sumen un total de 600 m² i estan ubicades molt a prop del Monestir de Sant Cugat, els FFCC de la Generalitat i el Mercat Vell, concretament al carrer de Can Mates, 10.

En aquests 30 anys el Policlínic Torreblanca, un dels centres de referència de salut a Sant Cugat, ha evolucionat i crescut al costat de la ciutat esdevenint per a santcugatencs i santcugatenques una estructura on trobar serveis de qualitat en l'atenció mèdica, estètica i dental. Un dels motius d'obrir el segon centre a la ciutat és per la creixent demanda de les consultes ambulatòries.

"La nostra vocació és oferir una medicina ben feta, i presumim de no tenir llistes d'espera". Així ho ha dit el conseller delegat i fundador del grup Policlínic Torreblanca, el Dr. Manuel Jiménez Ucero. Durant l'acte, Jiménez ha tret pit de ser un centre que ha esdevingut de referència "a Sant Cugat i a tot el Vallès. Durant la COVID ateníem uns 6.000 pacients la setmana, ara ja en són uns 9.000. Per això volíem descongestionar el centre de Torreblanca i poder oferir un servei que la població ens demanava". Jiménez ha volgut explicar que la ciutat ha crescut moltíssim, i Policlinc ho ha fet amb ella, adaptant-se a les necessitats de cada època. "Recordo quan la rambla del Celler era tota una riera. Policlínic és possible gràcies a l'Ajuntament que, en aquell moment, ara fa 30 anys, va creure amb nosaltres.

L'alcaldessa Mireia Ingla ha felicitat a tot l'equip remarcant que la inauguració coincideix amb els 30 anys del grup. "Hem de ser capaços de fer una ciutat saludable en tots els aspectes i espero que puguem trobar aquesta col·laboració publicoprivada i donar un servei on ningú es quedi exclòs".

Atenció personalitzada i integral

La directora del nou centre Laura Marquina, ha explicat al TOT que una "de les coses que més m'agrada d'estar al capdavant és donar una proximitat als nostres pacients. Som nosaltres que ens apropem a ells". També ha afegit que "Sant Cugat és tan gran i la sanitat, per desgràcia és tan necessària, que buscàvem un lloc on cobrir les seves necessitats".

El nou Policlínic Torreblanca Monestir obrirpa de 8:30 a 20 hores al carrer de Can Mates, 10 FOTO: Cedida

El nou Policlínic Torreblanca Monestir obrirpa de 8:30 a 20 hores al carrer de Can Mates, 10 FOTO: Cedida


El nou Policlínic Torreblanca Monestir obrirà de 8:30 a 20 hores i atendrà tant a pacients amb mútua assistencial privada com sense. "Sabem l'important que és un diagnòstic a temps i poder tenir un bon metge de confiança a prop" exposa el senyor Puga. Amb aquesta nova obertura el Policlínic Torreblanca augmenta la seva oferta assistencial, ara es podrà accedir a més metges i amb més freqüència, reduint així els temps d'espera entre cites i facilitant als pacients l'accessibilitat a una medicina de qualitat a temps.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem