contingut promocionat

 

 

Captura de pantalla 2020 02 14 a las 13.01.43

 

 

El nou Servei Integral de patologia de la mà arriba a Sant Cugat

El Centre Sanitari Can Mora incorpora una nova línia de traumatologia i fisioteràpia exclusiva de la mà, un projecte de Dra. Puig de la Bellacasa i de Hands Therapy Bcn

El Centre Sanitari Can Mora incorpora una nova línia de tractament de patologies de la mà, un projecte de la Dra. Inma Puig de la Bellacasa i l’equip de Hand Therapy Barcelona.

Les nostres mans materialitzen el que som com individus, representen la nostra professió, les aficions, la nostra manera de gesticular i expressar-nos, la nostra autonomia en les activitats del dia a dia. Sabem que els problemes de la , canell i colze poden provocar una gran limitació funcional.

 

Poder restaurar la funció de la mà i fer-ho en el mínim període de temps requereix un coneixement minuciós de tots els símptomes i malalties que l’ocupen així com de les diferents possibilitats diagnòstiques i terapèutiques; els tractaments són múltiples i requereixen una elevada especialització.

La Dra. Puig de la Bellacasa, és cirurgiana especialista de la mà i de l’extremitat superior, i té una trajectòria com a especialista a l’Hospital Mútua de Terrassa i de col·laboració amb centres de l’estranger. Recentment ha començat a visitar al Centre Sanitari Can Mora de Sant Cugat tractant tant malalties traumàtiques com funcionals o inflamatòries  de les mans.

Per altra banda, l’equip Hand Therapy Barcelona, centre de referència d’aquesta especialitat liderat pel fisioterapeuta Vicenç Punsola Izard, amb un bagatge professional de més de 20 anys d’experiència en aquest camp també s’incorpora al centre, per oferir els seus tractaments al Vallès.

Ambdues parts tenen ben present que quan es treballa en equips multidisciplinaris s’optimitzen els tractaments, la feina dels professionals és més eficient, i millora l’atenció i el benestar dels pacients. Per aquest motiu, engeguen aquest nou projecte de col·laboració, inèdit a Sant Cugat, amb l’objectiu d’oferir una assistència altament especialitzada i de qualitat.


Si voleu més informació, només us heu de posar en contacte amb El Centre Sanitari Can Mora via e-mail info@centrecanmora.com o trucant al 93 589 43 44.

 
Comentaris

Destaquem