Nou servei per mesurar els camps electromagnètics de radiofreqüència

El servei, que opera des del febrer del 2014 a equipaments públics es posa a disposició de la ciutadania fins al 30 de juny

L'Ajuntament de Sant Cugat ofereix a la ciutadania un servei per prendre mesures dels camps electromagnètics de radiofreqüència.

La iniciativa prové d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, signat durant el febrer del 2014.

Després d'haver pres mesures a un total de 67 equipaments i espais públics, com escoles bressol, escoles de primària i secundària, els tres Centres d'Atenció Primària (CAPs), entre altres, l'Ajuntament oferirà ara aquest servei a la ciutadania.

L'objectiu d'aquest servei és minimitzar el risc que una part de la població té respecte a la possible relació entre l'exposició a les radiacions dels camps electromagnètics de radiofreqüència i els efectes sobre la salut. Amb aquest projecte es vol aconseguir que el desplegament de les infraestructures de comunicacions sense fil es faci sense dificultats.

El servei de mesures estarà operatius fins al 30 de juny. Les sol·licituds de mesures cal fer-les enviant un correu electrònic a bustiaciutadana@santcugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem