Nous cicles formatius a Agora International School

Formació de qualitat amb experiències reals

Agora Sant Cugat International School ofereix als seus alumnes cicles de formació professional en imatge i so pensat per garantir l'aprenentatge amb una formació pràctica i estretament vinculada a casos pràctics realistes.

L'escola va iniciar els cicles formatius d'imatge i so el curs passat amb 6 professors i 18 alumnes, 11 dels quals cursaven el grau superior de Realització de projectes audiovisuals, i 7 el grau mitjà de Vídeo discjòquei i so. Després d'un any, l'oferta s'ha ampliat a 18 professors, amb dos nous cicles de grau superior, el d'Animació 3D, jocs i entorns interactius, i el de So per audiovisuals i espectacles, arribant als 73 alumnes que han fet confiança a l'escola.

La clau de l'èxit: fomentar la realització de projectes molt reals per assegurar la implicació de l'alumnat, amb un entorn adequat on provar, experimentar, equivocar-se i aprendre d'aquests errors.

És per això que, en el darrer curs, algunes de les activitats que han desenvolupat els alumnes han estat la configuració de pòsters de diferents esdeveniments tant de l'escola com del grup, l'enregistrament d'espectacles i edició dels vídeos, l'enregistrament de videoclips, anuncis i curtmetratges, i la realització d'esdeveniments del grup NACE.

Videoclip oficial de Vaixells de paper:

Igualment, els alumnes reben la visita de professionals del sector, per conèixer les seves experiències de primera mà, com ara la visita de José Luis Esteban (TV3), Brent de Bleser (cinematògraf i fotògraf especialista en drons) o Albert Clos (DJ), entre altres. De la mateixa manera, es desplacen fins a escenaris reals on veure el seu funcionament del dia a dia, visitant, entre altres, el Teatre Auditori de Sant Cugat, el Docs Barcelona, o la discoteca Teatre.

Aquest any, un dels grans projectes en el que s'involucraran tots els alumnes del centre és en l'International Music Week, una trobada de diferents escoles del grup que comptarà amb la presència i participació d'uns 250 alumnes del 30 de gener al 3 de febrer del 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem