contingut promocionat
Cambra de Terrassa L

 

 

Nova delegació digital de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat de la Cambra de Terrassa

La cambra vol potenciar les eines digitals com a canal de proximitat amb les empreses de la seva demarcació

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat en marxa una nova delegació digital per a les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, que permetrà una interacció ràpida i àgil amb les empreses d'aquestes tres poblacions.

És per això que ha digitalitzat la delegació de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, a través d’un portal dedicat íntegrament a les empreses d’aquests municipis. La Cambra de Terrassa té la clara voluntat d’establir una eina de contacte i proximitat amb les empreses del territori i que esdevingui un punt de referència informativa, de servei i també una finestra més per plantejar les inquietuds del teixit empresarial dels tres municipis, amb molt pes empresarial.

Contacte directe amb la delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat

A través de la nova delegació digital, les empreses podran establir un contacte directe amb Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, i fer arribar totes aquelles consultes, suggeriments, etc. que considerin necessàries per defensar els interessos generals de les empreses industrials, de comerç o de serveis. Aquesta interacció directa permetrà a la Cambra conèixer directament de les empreses aquelles inquietuds que considerin que l’entitat se n’ha de fer ressò per buscar alternatives i solucions davant de les administracions, especialment aquelles problemàtiques locals que poden dirimir-se en el mateix municipi i que siguin d’impacte per a l’activitat empresarial i desenvolupament socioeconòmic.

Imatge de la Delegació Digital de la Cambra de Terrassa a Castellbisbal Rubí i Sant Cugat del Vallès. FOTO: Cedida

Imatge de la Delegació Digital de la Cambra de Terrassa a Castellbisbal Rubí i Sant Cugat del Vallès. FOTO: Cedida

Tramitacions, assessorament, serveis online, subvencions i informació

A través de la nova delegació digital, les empreses castellbisbalenques, rubinenques i santcugatenques poden fer tràmits online per a la internacionalització, com ara certificats d’origen i d’altres documents d’exportació. Així mateix, des de la Cambra de Terrassa s’assessora les empreses en diferents àmbits relacionats amb la seva activitat.

A més, es facilita la informació i l’accés als diferents serveis, tant els d’internacionalització, com els de transformació digital, sostenibilitat, tramitació d’ajuts i subvencions, innovació del comerç, emprenedoria, etc. que la Cambra de Terrassa posa a disposició de les empreses, així com l’agenda d’esdeveniments, cursos, xerrades, webinars, etc. de l’entitat.

D’altra banda, des de la delegació digital de la Cambra de Terrassa informarà dels diferents ajuts, subvencions i d’altres informacions generals als quals poden accedir les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat.

Cal remarcar també que la delegació digital disposa d’un apartat de notícies d’interès per a les empreses de cadascun dels tres municipis, que inclourà notícies relacionades amb l’activitat de promoció econòmica del municipi i del seu teixit empresarial.

El futur empresarial passa per la digitalització: assessora’t a la Cambra

Encarar el procés de transformació digital a les empreses és un tema certament complex, perquè cal que les empreses alineïn, adequadament, les seves prioritats d’inversions tecnològiques amb les necessitats estratègiques del negoci i abans d’invertir cal valorar els diferents facilitadors digitals dels seus negocis i valorar les oportunitats i finalment adquirir les tecnologies. Certament, en el context actual, la digitalització empresarial ja és imprescindible en el present i, de cara al futur, dels negocis. No és una opció; és una necessitat i una oportunitat per a la millora de la competitivitat de les organitzacions, la seva comunicació amb els clients i una reducció dels costos. La digitalització contribueix, clarament, a la visibilitat del negoci.

La Cambra de Terrassa disposa d’un equip professional específic d’experts/es en digitalització que assessoren les empreses en el procés de transformació digital del negoci. La Cambra de Terrassa és una de les cinc oficines AceleraPyme de les cambres catalanes de la xarxa d’oficines de Red.es, organisme del ministeri gestor del les ajudes Kit Digital.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa

La Cambra és una entitat empresarial de referència amb una sòlida trajectòria que defensa dels interessos empresarials de la seva demarcació i que té una ferma vocació de servei a les empreses.

L’activitat de servei de la Cambra es focalitza en diversos àmbits, com la internacionalització, la formació empresarial i l’assessorament en la gestió, així com el suport a tots els emprenedors.

D’altra banda, la Cambra afavoreix també les relacions de negoci organitzant esdeveniments de referència que són un important punt de trobada per als empresaris.

A partir del seu coneixement, la seva experiència i una constant proximitat a l’entorn empresarial, la Cambra de Terrassa va emprendre una nova etapa l’any 2012, fonamentada en un model de pertinença i adhesió voluntària de les empreses. L’objectiu de l’entitat és aportar serveis de valor afegit al negoci i contribuir al fet que l’empresa sigui més competitiva en un entorn internacional.

La demarcació de la Cambra de Terrassa la integren 12 municipis: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

 
Comentaris

Destaquem