Arriba la nova edició de la campanya 'Un nen, una joguina' a Sant Cugat

L'Ajuntament, Càritas i el Grup de Joves de la Parròquia, organitzen la campanya perquè tots els nens visquin la màgia del Nadal

Arrenca una nova edició de la campanya 'Un nen, una joguina' a Sant Cugat, organitzada pel Grup de Joves de la Parròquia. La campanya té com a objectiu recollir joguines noves per als nens i nenes de les famílies més necessitades, perquè puguin gaudir de Nadal.

La recollida de les joguines es farà als locals parroquials, a la Casa Abacial, des del 27 de desembre fins al 2 de gener, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h, excepte el 31 de desembre a la tarda i l'1 de gener durant tot el dia.

A banda, però, també durant tot el mes de desembre es poden dur les joguines noves a les botigues col·laboradores amb la campanya, com la llibreria Paideia, Eureka Kids, Els Tres Reis, Juguettos, Appali, el Pati de Llibres o la Llibreria Alexandria, entre altres.

D'altra banda, el 27 de desembre, es farà un concert de suport a la campanya a les 18 h, a càrrec del conservatori municipal de música Victòria dels Àngels.

Nadal, al TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat us acosta tota l'actualitat, notícies, agenda d'actes, fotografies i vídeos de la celebració de Nadal a la ciutat. Ho podeu trobar al canal "Nadal" del web www.totsantcugat.cat. En l'edició en paper del TOT trobareu dos reportatges amb totes les activitats el divendres 13 i el divendres 20 de desembre. 

També podeu seguir l'actualitat nadalenca a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem