Nova oportunitat per donar sang aquest dissabte

El Banc de Sang i Teixits estén a la ciutat una Marató d'hemodonacions

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una nova jornada de recollida de sang aquest dissabte, 16 de maig, a l’Ajuntament de Sant Cugat. Des de les 10.00 hores a les 22.00 hores, l’Ajuntament estarà obert perquè els donants de sang del municipi participin en aquesta marató de sang.

L'Ajuntament aquest any es proposa arribar a les 350 donacions, superant les 324 de l’edició anterior. Es per això que la campanya informativa ha posat accent en les xarxes socials, amb l’etiqueta #MSangSantCugat i l’esdeveniment Vine a donar sang creat a Facebook.

La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit, tenint en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Col·laboracions

Susanna Pellicer, Ramon Salinas, Enric Martínez, Jesús Ruiz i Ramon Vilaseca, a la presentació de la Marató. FOTO: Localpress

La campanya ha estat organitzada pel Banc de Sang i de teixits (BST), però compta amb la participació de l’Ajuntament, l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental, la Creu Roja Sant Cugat del Vallès-Rubí-Valldoreix i el Rotary Club Sant Cugat, que dòna suport a l’esdeveniment organitzant activitats lúdiques durant la jornada.

Dóna sang els dimecres

A més, Sant Cugat té un punt fix de donació de sang a l’Hospital General de Catalunya (HGC) tots els dimecres, excepte festius i agost, de les 16.30 a les 20.00 hores a la Sala d'Espera del Laboratori, a la planta 0.

 
Comentaris

Destaquem