Nova oportunitat per donar sang

La tercera edició de la Marató de donants de sang 2.0 se celebra aquests dies a tot Catalunya

Els santcugatencs tindran una nova oportunitat per participar en la tercera edició de la Marató de donants de sang 2.0, que se celebra aquests dies a tot el territori català. 

En aquest cas, tots aquells que vulguin donar sang, podran fer-ho aquest dijous, 12 de gener entre les 10.00 h del matí i les 14.00 h de la tarda a la plaça de la Vila, on hi haurà una unitat mòbil. 

Amb aquesta edició, s'espera aconseguir 8.000 donacions a tot Catalunya que permetin remuntar les reserves de sang que actualment es troben a la meitat. Normalment, els hospitals catalans tenen reserves de sang per a deu dies. Ara, en canvi, tenen reserves per a cinc dies i encara menys pel que fa a grups negatius, que es troben amb reserves per a d'un a tres dies.

 

 

Tothom que vulgui participar en la Marató pot entrar al web maratodonants.cat i reservar hora per donar sang en un dels punts de donació que hi ha per tot Catalunya, tot i que no és imprescindible. Amb la reserva d'hora es vol evitar que ningú hagi d'esperar-se per donar sang. També es pot difondre la campanya a través de les xarxes socials amb #maratodonantscat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem