contingut promocionat

 

logo hugc

 

Nova unitat de medicina hiperbàrica a l'Hospital General

Aquest tipus de tractaments està especialment recomanat per millorar el rendiment dels esportistes i facilitar la recuperació de les lesions

L'Hospital Universitari General de Catalunya acaba d'obrir les portes d'una nova unitat per a tractaments al centre. La Unitat de Medicina Hiperbàrica, basada a exposar als pacients a una elevada concentració d'oxigen pressuritzat, està pensada per millorar l'oxigenació de la sang portant aquest component de forma més ràpida a les cèl·lules del cos.

Gràcies a les noves cambres hiperbàriques, el pacient entra dins un entorn pressuritzat amb una atmosfera amb gairebé un 100% d'oxigen ajudant a millorar el seu nivell de vida i la regeneració de teixits. Aquesta teràpia, a més, no és gens invasiva: el pacient pot entrar dins la cambra amb roba còmoda i, si vol, algun objecte per relaxar-se, com un llibre, tauleta o reproductor de música.

Entre els diversos beneficis que aporta un tractament d'oxigenació hiperbàrica podem trobar l'acceleració de cicatritzacions i recuperació de teixits; estimulació de cèl·lules mare o regulació i secreció de neurotransmissors.

L'equip mèdic de l'HUGC determinarà la duració de les sessions, la quantitat que se n'han de fer i la seva periodicitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem