Oberta la convocatòria per demanar els ajuts de menjador i escolaritat del curs 2024-25

Estan adreçats a l'alumnat empadronat i resident a Sant Cugat i matriculat en cursos d'I3 a 4t d'ESO en centres educatius del Vallès Occidental

Oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts de menjador i escolaritat per al curs 2024-25. Els ajuts estan adreçats a l'alumnat empadronat i resident a Sant Cugat i matriculat en cursos d'I3 a 4t d'ESO en centres educatius del Vallès Occidental. Es poden demanar fins al 19 de juny. Les famílies que el curs passat van sol·licitar beca rebran per SMS un esborrany de la sol·licitud per agilitar-ne la tramitació. 

En el cas dels ajuts de menjador, podran ser atorgats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, o bé complementats o assumits totalment amb ajuts municipals pel mateix concepte, seguint els criteris establerts a les bases i, en el cas d’ajuts individuals per despeses vinculades a l’escolaritat seran assumits totalment amb ajuts municipals. La convocatòria resta oberta tot el curs per a famílies nouvingudes i per situacions sobrevingudes.

Com sol·licitar els ajuts

A les sol·licituds, les persones interessades hauran de fer constar quin tipus d’ajut sol·liciten, indicant d’escolaritat i/o menjador. En el cas de sol·licituds per alumnat que el curs passat no va tramitar la sol·licitud d’ajut de menjador, s’hauran de presentar via telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament o bé presencialment al registre de les OAC.

En el cas de sol·licituds per alumnat que el curs passat va tramitar la sol·licitud d’ajut de menjador, s’enviarà, al telèfon mòbil que consta a la sol·licitud de l’any anterior, un missatge amb l’enllaç de l'esborrany per a la nova sol·licitud del curs 2024-2025 per tal d'agilitzar la tramitació, que caldrà validar totalment o modificar, si s’ha produït algun canvi respecte al curs anterior, mitjançant identificació electrònica.

També es podrà fer la sol·licitud en l’imprès específic normalitzat, que estarà a disposició de les persones interessades a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i al web de l’Ajuntament (www.santcugat.cat/ Seu electrònica/ Tràmits/ Ajuts i prestacions socials o bé presencialment al registre de les OAC.

La cita prèvia presencial es pot sol·licitar mitjançant aquest enllaç, o bé telefònicament (servei gratuït), al 010 (900104941, si truqueu des de mòbil o fora del municipi), indicant dia i hora desitjats i tràmit que voleu fer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem