Obertes les inscripcions als cursos i tallers de la XCCP

Aquest 6 de setembre s'inicia el termini per inscriure's a les propostes Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents obre aquest dimecres, 6 de setembre, el període d'inscripcions als cursos i tallers que ofereixen els diferents equipaments entre els mesos d'octubre i desembre d'aquesta 2017. Un termini d'inscripcions que finalitzarà el 15 d'aquest mateix mes.

Les inscripcions s'han de fer de manera presencial als diferents equipaments, i no es donarà per formalitzada fins que es realitzi el pagament. Les admissions als cursos i tallers seguiran l'ordre rigorós d'arribada de les butlletes d'inscripció.

Pel que fa als horaris d'atenció al públic dels diferents equipaments, la Casa de Cultura, el Casal Torreblanca, el Centre d'Art Maristany, la Casa Aymat i el Xalet Negre rebran les inscripcions de dilluns a dijous de 10 a 14 hores i de 17 a 19.30 hores, i els divendres de 10 a 14 hores.

El Casal de Mira-sol atendrà les peticions de 17 a 20 hores de dilluns a divendres, mentre que el Casino La Floresta i el Casal Les Planes restaran oberts de dilluns a dijous de 16 a 20 hores i els divendres de 10 a 14 hores.

Els cursos, tallers i monogràfics que ofereix la XCCP s'articules al voltant de 13 àrees. Aquestes són Coneixement, Expressió, Informàtica i noves tecnologies, Recursos, Benestar i creixement personal, Formació musical, Art, Aula gastronòmica, Esport a les Planes, Monogràfics, tallers Oh!Ficina jove, Joventut i Infància.

Es pot consultar l'oferta a la pàgina web de la XCCP.

 
Comentaris

Destaquem