'Obre els ulls' consciencia petits i grans en contra la violència de gènere

L'acte, celebrat aquest diumenge 29 de novembre, forma part de les activitats que Sant Cugat ha organitzat per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Des del passat 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, Sant Cugat ha anat celebrant diverses activitats per tal de conscienciar a la ciutadania sobre aquest aspecte, sota el lema 'Obre els ulls', un programa ple d'activitats.

Aquest diumenge, 29 de novembre, la plaça d'Octavià ha acollit diverses activitats per a totes les edats amb l'objectiu de conscienciar i co-educar a petits i grans. Doncs tal com ha remarcat Susanna Pellicer, tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania,  "la violència no és només cosa de les dones. Sinó que ho és també dels homes, dels nens i de tota la família en general".

Per això mateix, al llarg del matí han estat moltes les activitats que s'han realitzat. Concerts, conta-contes, una petita gimcana, jocs, han estat les activitats principals que han omplert la plaça d'Octavià.

Sant Cugat treballa durant tot l'any per la co-educació en la lluita contra la violència de gènere amb tallers com 'Ni les nenes són princeses ni els nens soldats'. I és que tal com ha destacat Pellicer "s'ha de començar amb nens i joves, s'ha de fer molta feina des de les escoles i bàsicament des de les famílies".

Pel que fa a aquesta celebració, Susanna Pellicer ha confirmat que "mentre hi hagi casos de violència de gènere a la ciutat, ni que sigui un, caldrà commemorar aquest dia".

Més activitats

L'acte d'avui ha comptat amb activitats per a totes les edats. FOTO: Lali Puig

L'Escola Municipal d'Art organitzarà el dimarts 1 de desembre els tallers preventius per a joves a càrrec de Drac Màgic "Estereotips de l'amor romàntic".

El dijous 3 de desembre l'artista Niña Pastori oferirà un concert per presentar el seu nou àlbum Ámame como soy, a Teatre Auditori, a les 21 hores.

La plaça d'Octavià s'ha omplert de petits i grans. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem