contingut promocionat
mac2life logo

 

 

Obre a Sant Cugat Mac2life, la botiga de productes Apple reacondicionats

L'establiment ven iMac, Macbook, iPhone i iPad reacondicionats i els repara amb un servei tècnic de qualitat

Al bell mig del barri de Volpelleres, a tocar de la biblioteca Miquel Batllori i molt a prop de l'estació de FGC, ha obert Mac2life, una botiga de productes Apple reacondicionats i un servei tècnic amb professionals certificats.

Per a Xavier Martín, de Mac2life, "estem fent una aportació petita a la millora de la sostenibilitat amb l'obertura d'una botiga d'informàtica per donar sortida a dispositius reacondicionats i accessoris amb materials sostenibles". "Volem donar una oportunitat als santcugatencs de gaudir d'aparells que encara tenen una vida útil molt llarga i alhora volem permetre que s'estalviïn diners i contribueixin a un medi ambient més net".

Servei tècnic de qualitat i venda de productes Apple reacondicionats

A la botiga els seus tècnics certificats d'Apple recuperen dispositius iMac, iPhone, iPad i Macbook amb un servei tècnic de qualitat.

També venen productes Apple reacondicionats amb 12 mesos de garantia i accessoris que només es poden comprar a la botiga física com carcasses de fusta o carregadors elaborats amb xarxa de pescador.

A internet es poden comprar tots els dispositius i alguns accessoris com les bosses per a Macbook i Macbook Pro elaborades a partir de banderoles publicitàries.

Si vols donar-li una segona vida al teu dispositiu Apple o vols millorar la qualitat del planeta amb un producte reacondicionat de qualitat, tens disponible aquesta botiga.

La botiga d'Iphones i productes Apple reacondicionats, Mac2life, està situada a l'avinguda Can Bellet, 44. Volpelleres. Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem