On menjar calçots a Sant Cugat?

A la ciutat hi ha diversos restaurants que ofereixen menús de calçotada perquè puguis gaudir d’aquesta tradició

Esperant la primavera, les calçotades són una bona ocasió per passar una bona estona amb els amics o la família acompanyats d’uns bons calçots. A Sant Cugat hi ha diversos restaurants que ofereixen menús de calçotada perquè puguis gaudir d’aquesta tradició que combina calçots, carn i verdures a la brasa. El TOT Sant Cugat te n’acosta una selecció.

NÍTID Restaurant

Interior del restaurant FOTO: Cedida

Calçots i natura

Teula de calçots a la brasa, graellada de carn amb botifarra de pagès, conill, pollastre, cansalada, patata al caliu i mongetes i postres, es la proposta de Nítid Restaurant. Calçots tots els dies de la setmana. Laborables 17,80€ i caps de setmana 25,80 €.

Set Ball - Ctra. de Cerdanyola a St. Cugat km 4,6  

93 589 09 67

Can Borrell

Una de les sales de Can Borrell FOTO: Cedida

D’excursió i de calçotada

Calçots fins a 25 unitats, mongetes amb cansalada, patates fregides, allioli, pa amb tomàquet, graellada de xai, conill, pollastre, botifarra i llom. A Can Borrell completa el menú els pastissos, crema catalana i sorbet de llimona. Vi de la casa, aigua, cafès i xarrups. Tot per 34,65 €.

Carretera d’Horta a Cerdanyola, km 393        

936 92 97 23

Rancho el Paso

El mític restaurant de La Floresta FOTO: Cedida

Calçotades aptes per a celíacs

Al Rancho el Paso trobaràs cuina catalana i mediterrània de qualitat, de tota la vida. Carns a la brasa, canelons, pa de pagès... tot 100% sense gluten. Des del 1964, tres generacions al teu servei. Sales privades i terrassa a l’estiu. 

Pas de l’Estació, 15, la Floresta

93 674 38 03 - 618 271 875

La Plaça

El restaurant La plaça se situa a la mítica plaça d'Octavià FOTO: Cedida

Un ambient immillorable 

Teula de calçots amb salsa romesco, cuixa de xai i botifarra a la brasa, guarnició de patates fregides i mongetes del ganxet, beguda i de postres, crema catalana, tot per 25 € al restaurant La Plaça.

 Carrer  de Santiago Rusiñol, 60
 93 589 78 40

 

Qgat Restaurant

Les sales del Qgat Restaurant destaquen per la modernitat FOTO: Cedida

Comença la temporada!

Gaudeix d’un cap de setmana de calçotada a Qgat Restaurant i la deliciosa graellada de carn i verdures a la seva era. Dissabtes i diumenges al migdia. Grups de 10 persones mínim. Preu: 35 € per persona. Menú infantil des de 16 €.


 

Via Augusta, 51

93 544 19 22

La Bolera

El restaurant santcugatenc La Bolera FOTO: Cedida

Els millors productes del mercat

A La Bolera serveixen una safata de calçots (10 unitats), pa torrat, safata de xai i botifarra, safata de patates fregides, safata de mongetes amb cansalada, beguda, postres de la casa i cafè. Tot per 24 €

Carrer de la baixada de l’Alba, 20

93 674 16 75

Com fer uns salsa de calçots

Ingredients:

1 cabeça d’alls escalivats

1 all cru

100 g d’ametlles torrades i pelades

30 g d’avellanes torrades i pelades

4 o 5 tomàquets madurs escalivats

80 cl d’oli d’oliva arbequina

1 llesca de pa sec i torrat xopat amb vinagre

1 polpa de nyora

sal

En un morter (o batedora) primer posarem la sal al gust. Després picarem els alls. Afegirem i picarem les ametlles i les avellanes. Picarem els tomàquets. Afegirem l’oli a poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que veiem que la salsa quedi bé per a sucar-hi el calçot (depenent de l’oli, la podrem fer més espessa o més clara). Finalment hi afegirem la llesca de pa i la polpa de la nyora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem