On van els santcugatencs de vacances?

Les agències de viatges de Sant Cugat, així com diversos santcugatencs coincideixen en les destinacions més populars aquest estiu

El Japó, Tailàndia i les illes Balears i Canàries, entre altres, són les destinacions més sol·licitades pels santcugatencs per viatjar aquest estiu.

L'agència Viatges Sant Cugat ha explicat al TOT que les destinacions més sol·licitades aquest estiu són tant les illes Balears com les Canàries, a més dels Estats Units, Cuba, Tailàndia, Sud-àfrica i Costa Rica.

Viatges el Corte Inglés coincideix amb algunes de les destinacions com Tailàndia, Cuba i les illes Balears i Canàries. A més, també destaca l’elevada sol·licitud de viatges al Japó.

No obstant això, viatges el RACC ressalta la demanda per destinacions com Islàndia i els Països Escandinaus. Tot i que coincideix amb totes dues agències anteriors en el gran pes que tenen el Japó i Sud-àfrica en les vendes de viatges aquest estiu.

Diversos santcugatencs han confirmat les seves destinacions, que coincideixen amb les informacions proporcionades per les agències. Les destinacions escollides entre els habitants de Sant Cugat són, sobretot, les Illes Balears (Formentera, Mallorca i Eivissa). No obstant això, Tanzània, Egipte, Marroc, França, els Estats Units i Argentina també es troben entre els països escollits per passar les vacances d’aquest estiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem