Oncolliga recapta fons amb una mostra d'art

L'exposició es pot visitar a la Casa de Cultura de Sant Cugat fins a finals de mes

Des d'aquest dimecres, 14 de setembre, la Casa de Cultura de Sant Cugat acull una mostra artística a favor d'Oncolliga Sant Cugat, entitat que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars.

"L'ajuntament vol fer valdre la seva tasca", ha remarcat Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, durant la inauguració. "L'any passat l'entitat va donar suport a 250 famílies, i per fer la seva activitat necessiten finançament", ha afegit.

D'aquesta manera, fins a finals de setembre, la Casa de Cultura acull una quarantena d'obres cedides per diferents artistes locals. La recaptació de la seva venda es destinarà íntegrament a l'entitat. "L'objectiu és vendre, per poder seguir ajudant", ha remarcat Marisol Podio, presidenta de l'entitat.

Igualment, ha anunciat que el 7 d'octubre, a les 20 hores, se celebrarà al Claustre del Monestir el sopar de l'entitat, on hi haurà música amb una soprano i un pianista. L'aportació per assistir-hi és de 45 euros, que es destinaran a l'entitat.

S'ha inaugurat aquest 14 de setembre  FOTO: C. Caballé

Més informació
 
Comentaris

Destaquem