contingut promocionat
wellness kliniek logo

 

 

Operació biquini: Avançat a l'estiu amb un augment de pit a Wellness Kliniek

La clínica estètica amb seu a Rubí ofereix un tractament mínimament invasiu

T'imagines ja a la platja amb el mojito, la caipirinha, el biquini i les xancletes, però hi ha alguna cosa que no t'acaba d'agradar del teu cos? Encara ets a temps de lluir el pit dels teus somnis a l'estiu amb l'augment de pit amb implants de la clínica estètica Wellness Kliniek.

TOT SANT CUGAT AND TOT RUBÍ BANNER  wellness kliniek

 

Augment de pit amb implants amb una mínima intervenció

Ara és un bon moment per posar-te en mans dels seus professionals. A la clínica estètica eixamplaran els pits amb implants a través de la tècnica MIBIS. (acrònim de cirurgia d'implants mamaris mínima invasiva). Aquesta tècnica només implica fer una petita incisió d'uns 2 o 3 cm. D'aquesta manera, no patiràs una cicatriu molt gran ni tampoc complicacions.

  Demana la teva cita ara!

Els implants mamaris tenen una garantia de 10 anys i si apareix un problema en un any, la clínica es compromet a fer el procediment necessari per resoldre la situació de forma gratuïta.

Els preus són tancats i sense ensurts, ja que inclouen ingrés, honoraris mèdics, anestèsia i les diferents cures de després.

Aprofita els mesos previs a l'estiu per millorar la teva figura, perquè és el moment més adequat per demanar una intervenció d'aquest tipus.

Per què un augment de pit abans de l'estiu?

Aquests dies abans de la temporada d'estiu, encara fa fred a estones i és més fàcil tapar la bena de compressió del postoperatori.

A més, en aquesta època encara no fa ni molt sol ni molta calor i això és bo per a la recuperació, ja que en el postoperatori s'han d'evitar els raigs UV perquè aquests podrien interrompre el procés de curació i incrementar el risc que no se cicatritzi correctament.

D'altra banda, el postoperatori també requereix descans i aquest es pot fer més ara que a l'estiu, quan hi ha més activitats a l'aire lliure.

Si vols tenir els pits que sempre has volgut, demana cita a la clínica estètica Wellness Kliniek.

  Demana la teva cita ara!

 
Comentaris

Destaquem