Espectacle en viu d'una parella santcugatenca per una petició de mà

Eric Ricart: "Vaig trigar un any a preparar tota la petició de mà per a la meva parella"

Una parella santcugatenca va protagonitzar el passat 28 de febrer de 2020 la petició de mà "més original, romàntica i plena de sorpreses" al restaurant Garden Pizza.

L'Eric Ricart, un santcugatenc dedicat al món de l'espectacle, feia un any que estava preparant el seu desig de casar-se amb la seva parella, la Paola. La parella explica que quan van marxar de viatge al maig de l'any passat, al País Basc, van anar a un lloc on hi havia una campana, la qual van fer sonar tots dos plegats i van demanar el mateix somni: matrimoni.

Va ser llavors, com explica l'Eric, quan va tenir la idea clara de fer-li una sorpresa com l'espectacle en viu que li va fer al restaurant de Sant Cugat.

D'altra banda, la Paola, la núvia i ara promesa de l'Eric, relata com va ser la seva experiència davant d'aquesta sorpresa. "A l'inici estava molt tranquil·la, em van dir que m'arreglés perquè quan acabéssim de sopar aniríem a prendre alguna cosa. Després de les postres, l'Eric va marxar a entregar uns papers i em vaig quedar sola i va ser llavors quan vaig començar a tremolar. El que no m'esperava era el que passaria després."

A més, continua explicant que "el cambrer va portar a la taula un iPad i vaig començar a mirar-lo i a seguir les instruccions. El primer que em va passar pel cap va ser que era com un joc o una gimcana. El que no m'esperava era ser la protagonista d'una petició de mà com les que es viuen als Estats Units o a les pel·lícules."

"Quan vaig veure entrar a l'Eric a la sala vaig començar a lligar caus, i quan el vaig veure que va començar a ballar, en aquell moment, no podia respirar, no creia el que m'estava passant, va ser una experiència única", conclou la protagonista.

Moment del ball. FOTO: Cedida

Moment del ball. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem